Varmt välkommen till oss i vackra Hoo! Här erbjuder jag yogaklasser, inspirerande workshops och må bra dagar i en naturlig och lugn miljö, just utanför Torsåker i Gästrikland.

 

 

 

Yogaklasser i Hoo

sido bojning 2 600x "You only have to let the soft animal of your body love what it loves."  - Mary Oliver 

Lisan är en erfaren yogalärare som har hittat en helt egen inkännande yogastil som utgår från kroppens helhet genom ’ the fascia matrix’ och the ’body-mind connection’. Hon har genom sina år av (ständig pågående) träning och studie utvecklat en yogastil som är alltid inkännande och mind/heartful. Det har blivit en nedbromsning och en upplösningsprocess, en inbjudan att  uppleva den enkla glädjen av vår existens. Genom att möta det som ''är'' utan att behöva fixa eller förändra någonting uppstår en känsla av lätthet och ny kraft. Hennes yogaklasser präglas av värme och närvaro.

Hon kombinerar mjuk hatha yoga med fria somatiska rörelser som gör att den ena utövningen aldrig är den andra lik och ständigt förnyas, precis som människokroppen och själva naturen. Alla kan vara med, oavsett om du är nybörjare, aldrig har prövat yoga eller om du är en van yogi.

Kolla här för mer info om innehållet och schemat. Yogamattor finns, ha mjuka kläder på dig och tänk på att inte äta någon stor maltid 2 timmar innan passet. Välkommen!

 

 Du kan även boka privata yogalektioner. Kanske vill du att vi tillsammans sätter ihop ett yogapass som du kan följa hemma? Vi sätter ihop ett pass utvecklat för din kropp och dina behov. Eller vill du arbeta på att minska stress och balansera din energi? Jag hjälper dig med andningsträning och avslappning. Även om du vill komma in i det meditativa aspektet av yoga kan jag vägleda dig. Yoga utgår alltid från en holistisk syn och vi skräddarsyr tillsammans ett program som passar precis dig.

 

 

   Would you like to receive our newsletter? Just send an email to titled ¨newsletter¨

Hos-Lisanne-MvdH1148-Webb