Home away from home.....

Välkommen till en heldagsretreat på söndag 21 Mars när våren bjuder in oss till att rensa ut det gamla och fylla på med ny energi. Med hjälp av somatic bodywork, yoga, guidade meditation, good mood food och bastu släpper vi stress och spänningar, låta bindväv och muskler göra sig av med slagg och låta hjärnan (the thinking mind) koppla bort för en stund. Nervsystemet får tid att vila och vi kommer i kontakt med vår inre tystnad.

Bara 2 platser kvar. Kontakta mig om du vill veta mer!

Hos oss i Hoo kan du även skapa ditt eget retreat/arrangemang


20200623 152739 600Lämna all stress och vardag bakom dig, andas in ren luft, var med på ett härligt yogapass, ta sköna skogs-promenader, basta, boka massage och om du vill – utforska området omkring dig som innehåller många kulturella sevärdheter. Här får du vara precis så lat eller aktiv som du vill. Behöver du egen tid då erbjuder vi ett personligt program bara för dig. Du är också välkommen att ta med din partner eller vän(ner) för att umgås på vår gård.

 

'These two days have given me so much, I can't even begin to tell you how grateful I am Lisan...'  - Karin (Sandviken)

 

Jag kände mig utmattad, helt utan energi och lust att göra saker. Jag gick på jobbet och när jag kom hem sov jag bara fast så pass mycket sömn var inte rätt medicin för mig. Jag behövde något annat i kombination med vila. Och jag hittade det på @ hooyoga❤ Lisan och Jan bjöd in mig i deras vackra hem och kärleksfulla atmosfär. Att få bara vara och landa i mig själv med de specifika behov som jag hade, skapade magi för mig. Framförallt blev jag inspirerad av våra samtal som gav my nya tankar och funderingar omkring det som känns mest viktigt i mitt liv just nu. Tack och mycket kärlek till Lisan och Jan och Billy, DEN underbara hunden. Och till Katterna som fick mig att sova så lugn! - Paula (Dalarna)

 

 

 

Yoga

beestje P2280066 578x800

 

V bär alla på spänningar ii kroppen från stress och ganla mönster som kanske inte tjänar oss längre men som vi inte alltid är medvetna om. På grund av vår upptagna livsstil är vi ofta i obalans med stillheten inom oss. Genom att lyssna på kroppen, och med hjälp av stretchning, uppmjukning och fokusering på öppenhet, kan vi återkoppla till vår inre kärna och uppleva den djupa inre friden som så många av oss verkar längta efter. Lisan har genom sina år av träning utvecklat en egen stil och hennes yoga har blivit en nedbromsning, en upplösningsprocess, en inbjudan att uppleva den enkla glädjen av vår existens. Lektionerna passar både för nybörjare och mer erfarna utövare. Meditation är invävt i morgon - eller kvällslektionerna.

 

Massage

 

Lisan är en dilpomerat och erfaren massör. Hon erbjuder helkropps och ansiktsmassage för djup avslappning och när vintern är som kallast, massage med varma stenar. På retreat erbjuds  även behandlingar som klassisk och taktil massage, koppning, reiki och healing av en till erfaren massageterapeut.

 

Mat

 På Hooyoga äter du supergod mat som är snäll både mot kroppen och miljön.

Läs mer

20150926 122247 webb 20150926 093311 webb

Aktiviteter och kulturell sightseeing

 På sommaren kan du fiska, rida, paddla kanot eller simma i en av de närbelägna sjöarna. Om du vill kan du bara ligga och slappa i hammocken, läsa en bok eller göra absolut ingenting. På vintern finns goda möjligheter till att åka skidor och skridskor. Efteråt kan du värma dig framför brasan med en kopp varm choclad.
Det finns många intressanta, kulturella platser att besöka i området och även några mycket bra restauranger du inte får missa. Läs mer

Varmt välkommen till oss!
0909 Web